Cursus “schrijver/literaire facetten” in Utopia, Aalst

In Aalst, meer bepaald in het gloednieuwe Utopia, start Patrick Bernauw bij de Academie voor Podiumkunsten voor het veertiende jaar op rij met een cursus die in vroeger tijden “literaire creatie” heette, en nu “schrijver/literaire facetten” wordt genoemd. Wil jij er ook bij zijn, gedurende twee uur op woensdagavond, en 1 zaterdag in de maand? We buigen ons over prangende kwesties als “welke technieken zorgen ervoor dat de lezer mijn tekst meeslepend zal noemen?” of “wat bedoelt men met Show! Don’t tell!

We geven een collectief eindwerk/jaarproject uit in boekvorm, zoals in 2017-2018 met Een Gids voor Utopia:

En we organiseren lezingen en literaire manifestaties & uitstappen, zoals een Slam Poetry met Tom Driesen of we gaan Op zoek naar Jan De Lichte door de ogen van Louis Paul Boon (stadswandeling door Visit Aalst). Ons jaarthema wordt deze keer immers ‘literair erfgoed’, en meer bepaald Sagen & Legenden uit het Land van Aalst. 

Voor alle info & inschrijvingen moet je hier wezen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.