Schrijf je in voor cursus “Schrijven” + VAF workshops kinderdocumentaires & pitching

Het Boek van Geheime Wijsheid van de Prinses van Polly Pocket bleef gesloten voor de Prins op het Witte Paard.

 

Vanaf deze week kunt u hier een afspraak maken om u in te schrijven voor de cursus eh… “schrijven”, dus. En dit in Aalst, onder auspiciën van de Academie voor Podiumkunsten, in een gebouw dat Utopia heet. Meer info over de cursus: hier!

Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) organiseert “How to CONNeXT?”, een workshop pitching- en presentatieskills. Alle info & inschrijvingen hier! 

Nog van het VAF: een oproep, samen met Ketnet en JEF, voor een workshopreeks voor makers van jeugddocumentaires. Vijf productiepremies van 40.000 EUR per film ter beschikking. Voor wie aan het begin van een loopbaan staat, maar wel een diploma filmopleiding op zak heeft en de eerste stappen in de professionele audiovisuele sector heeft gezet; voor wie al werk afgeleverd heeft, waaruit ‘een auteursstem en talent’ blijkt. Je hoeft nog geen producent achter jou te hebben. Meer info: contacteer Siebe Dumon van het VAF, bij voorkeur via mail (sdumon@vaf.be).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.